
ענת אלישע
180 מעלות לאטום היטב את הסיר ולהכניס לתנור על
On בצלים ממולאים בבשר ואורז
מיד לאחר האפייה ולפני הטבילה
On נגיסי חמאה שום ופרמז’ן
להסיר מהמתכון
On קדירת בשר וכרובית
בחורף פושרים ובקיץ קרים
On פיתות במחבת
רק להתייצב במקפיא ושימי לב לשמן שלא חם מדי
On נאגטס עוף
נכון
On לחם הפתעות ללא לישה
כן אין בעיה
On פרגיות ואורז ברוטב לימון ושום
סביר להניח שהשמן היה חם מדי בפעם הבאה להנמיך להבה
On נאגטס עוף
לא לפחד לצרוב את הבצל ממש על גבול השרוף
On צלי עוף עם פטריות
אפשר כל מילוי שרוצים כולל בשר
On בורקס פילו הום מייד משפחתי