
ענת אלישע
כל הטעם בבירה..
On אסאדו מפורק בבירה וסילאן
ניתן להמיר את השעועית בכל קיטנייה אחרת וכן אפשר להוסיף כפית מלאה צ'ילי גרוס
On בשר צלי עם שעועית לבנה
אפשר
On בשר צלי עם ארטישוק ירושלמי
עדיף שיהיה אטום כך הבשר יתבשל מהר יותר
On תבשיל אונטריב ברוטב עגבניות
לגבי התבלינים הייתי מורידה רבע כמות ולגבי נייר האפייה להשאיר ולהניח מעל את המכסה
On אונטריב וירקות בתנור
להשמיט מהמתכון
On כנפיים צלויות על תפוחי אדמה ובצל
אפשר
On לחמניות שום ועשבי תיבול ממולאות במוצרלה
באהב ענקית
On קציצות ברוטב חצילים ונענע
בהחלט
On תבשיל אונטריב ברוטב עגבניות
בטח, כל דג שאוהבים
On דג אמנון ברוטב עגבניות שרי וגמבה