
ענת אלישע
נכון מאוד
On חמין מרוקאי קלאסי
מכניסת שבת עד למחרת בארוחת הצהריים על חום 100 מעלות
On חמין מרוקאי קלאסי
נכון
On מטבוחה
עגבניות מרוסקות
On פסטה ברוטב בולונז
אפשר סודה קרה ו2 כפות אלכוהול כלשהו
On נגיסי עוף בטמפורה
לבחירתך יקירה
On מטבוחה
איו שינוי פשוט שכבת תפוחי האדמה תהיה יותר דומיננטית ולהפחית מעט מהתבלינים
On פסטל
אפשרי בהחלט וניתן להקפיא לאחר הרידוד הסופי, רק להניח ניילון בין אחד לשני
On מלאווח
בהחלט
On מרק גריסים
אפשרי בהחלט להוסיף ג'חנון וכן, להכניס לשקית קוקי
On חמין טשולנט