תפוחי אדמה ממולאים סלט טונה

כל השנים הכנתי את המתכון הזה רק במילוי גבינות (אחדש לכם את המתכון בקרוב)
הפעם הלכתי על סלט טונה קליל וזריז.
הילדים אהבו מאוד את התוצאה, שינוי מרענן הם אמרו..
אחלה מנה לארוחת ערב טעימה וקלה להכנה

המרכיבים:
6 תפוחי אדמה שלמים בקליפתם
כוס מלח גס
2 קופסאות טונה
10 יח’ מלפפונים במלח/בחומץ (ממליצה על הקנים)
2 כפות מיונז
מעט מלח
לעיטור:
בצל ירוק קצוץ
פלפל צ’ילי פרוס דק

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 200 מעלות (חום סטטי/עליון תחתון)

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים את תפוחי האדמה.
אופים כשעה ורבע או עד ריכוך.

את השלב הזה תוכלו לזרז ע”י בישול מקדים של תפוחי האדמה.
מצננים קלות את תפוחי האדמה ובעזרת סכין חורצים אותם לאורכם.
בעזרת כפית מרוקנים חצי מתוכן תפוחי האדמה ומניחים בקערה.
מוסיפים לקערה את הטונה, המלפפונים המיונז והמלח ומערבבים.
ממלאים את תפוחי האדמה חזרה ומקשטים בבצל ירוק וצ’ילי.

2 תגובה

  • אביגיל
    Posted 21 באפריל 2023 0:23 0Likes

    היי ענת,
    המתכון נשמע ונראה מהמם 😎
    רציתי לשאול- צריך לשים כוס שלמה של מלח גס בתערובת? או אולי רק כף?

    • ענת אלישע
      Posted 1 במאי 2023 11:09 0Likes

      הי יקירה, המלח נועד לאפייה סביב תפוחי האדמה לא כתיבול

כתיבת תגובה