סוף סוף מצאתי זמן להעלות חכם בצורה מסודרת את המתכון לשניצל שלי.
כל שישי שאני מכינה את השניצל, מבול של בקשות למתכון.. אז הנה הוא בכבודו ובהדרו!
שואלים אותי הרבה איך השניצלים שלך נשארים קריספיים? אז ככה, מיד לאחר הטיגון תעבירו את השניצל לרשת צינון. כל השמן יטפטף למגש ותשארו עם שניצל קריספי גם כמה שעות אחרי!!

המרכיבים:
1 ק”ג חזה עוף פרוס לשניצלים דקים
כף חרדל דיז׳ון חלק/אחר
2 ביצים
כפית מלח
חצי לימון סחוט

לציפוי:
שקית פירורי לחם/פאנקו
3 כפות שומשום

לטיגון:
שמן חצי עמוק

אופן ההכנה:
טורפים בקערה את כל מרכיבי הבלילה ומכניסים את השניצלים. מערבבים היטב ומכסים בניילון נצמד.
מכניסים למקרר לשעתיים (לא להתעצל)

מערבבים פירורי לחם עם שומשום ומצפים את השניצלים.
מניחים את השניצלים אחד על השני בערימה ומחממים שמן.
מטגנים עד הזהבה ומעבירים לרשת צינון.
בתאבון!

טיפ ממני:
הניחו את פירורי הלחם והשומשום על נייר אפייה וצפו את השניצלים.
בסיום, קפלו את הנייר עם השאריות לפח והרי לכם חיסכון בכלים וניקיון במטבח

3 תגובה

  • זאב
    Posted 31 ביולי 2022 18:07 0Likes

    הי. אני רק שאלה:
    כאשר אני מטגן שניצלים, השמן נצבע בשחור די מהר, ובתחתית המחבת פירורים שחורים (כנראה פירורי לחם שנשרפו).
    איך נמנעים מכך ושומרים על השמן צלול?
    תודה מראש

  • קארין
    Posted 12 באוקטובר 2022 15:31 0Likes

    היי,
    תודה על המתכון!
    מה זה אומר שמן חצי עמוק?

כתיבת תגובה