סרטון ראשון לשנה החדשה!!!
זהו, היום לא יכולתי לבשל יותר! עלה לי! הילדים ביקשו תוספת טעימה ליד הסטייק ומה יותר מתאים מפוטטוס קריספיים וטעימים בטירוף?! שנים שאני מכינה את אותי המתכון שהוא בעצם חרטוט מוצלח. שברתם שיאים עם הבקשות למתכון בסטורי.. אני יכולה להגיד לכם לא?! שתהיה לנו שנה טעימה ומלאה בסרטונים ומתכונים מוצלחים
המרכיבים:
8-10 תפוחי אדמה בינוניים בקליפתם שטופים וחתוכים לרבעים
לבלילה:
3 כפות מיונז
2 כפות גדושות פירורי פנקו/לחם
כף גדושה קורנפלור
כף פפריקה מתוקה
חצי כף כורכום
כף גריל עוף
כפית שום גבישי/אבקת שום
כפית שטוחה כמון
חצי כפית פלפל
כפית מלח
2 כפות שמן זית
1/2 כוס מים קרים
אופן ההכנה:
בסיר גדול מחממים מים עם כף מלח. כשהמים רותחים מכניסים את רבעי תפוחי האדמה ומבשלים 10 דקות בלבד. מסננים ומצננים קלות.
מחממים תנור ל 210 מעלות טורבו.

בקערית מערבבים את כל מרכיבי הבלילה.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה ומוסיפים את הבלילה.

מערבבים בזהירות היטב ומעבירים לתבנית עם מרופדת בנייר אפיה. מכניסים לתנור ל 25 דקות או עד להזהבה עמוקה.
סרטון הכנה מחכה לכם למטה:
4 Comments
נועה
היי
במה אפשר להחליף את המיונז?
ואין לי שום גבישי/אבקת שום, אפשר לשים שיני שום כתושות? כמה?
ענת אלישע
ניתן להמיר את המיונז ל 5 כפות שמן זית ולכתוש שתי שיניי שום במקום השום גבישי
לביא
יצא מעולה, קריספי וטעים. ועוד עשיתי את זה בלי קורנפלור כי לא היה לי
ענת אלישע
איזה כיף!!