אני מכינה אותן פעם באף פעם ולמה? כי נגעת נסעת.. הן קריספיות בקטע אחר וטעימות אוי כמה שהן טעימות.
קלות ההכנה על גבול הבלתי נסבלת וזה מה שהופך את טבעות הבצל האלה למסוכנות במיוחד😂
המרכיבים:
2 בצלים גדולים/3 בינוניים קלופים וחתוכים לטבעות רחבות.
לבלילת הציפוי:
כוס מלאה קמח (כוסות מדידה)
חצי כוס קורנפלור
חצי כפית אבקת אפייה
כף תערובת תיבול לצ’יפס/גריל עוף
חצי כפית שום גבישי
חצי כפית פלפל לבן/שחור
כפית שטחה מלח
כוס מי סודה קרים במיוחד.
שקית פירורי פאנקו לציפוי (300 גרם)
שמן לטיגון חצי עמוק
לרוטב:
כף גדושה מיונז
2 כפיות קטשופ
כפית חרדל
כפית שטוחה סחוג
2 כפות מלפפון חמוץ קצוץ דק.
אופן ההכנה:
מניחים בקערה ת מרכיבי הבלילה היבשים ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים מי סודה בהדרגה עד שמתקבלת בלילה חלקה במרקם טחינה סמיכה.
מניחים טבעות בצל בתוך הבלילה ומוודאים שהטבעות מצופות היטב.
מעבירים לפירורי הפנקו ומצפים היטב את הטבעות (ממש להצמיד עם הידיים)
.
מחממים שמן ומטגנים עד הזהבה עמוקה.
מעבירים לרשת סינון בכדי לשמור על המרקם הקריספי.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הטבעות.