
ענת אלישע
נכון
On דג אמנון ברוטב עגבניות שרי וגמבה
אז ככה, לעניין הנוזלי, היית צריכה לצמצם את הנוזלים עד מרקם סמיך!! לעניין הטעם, תוסיפי מלח!
On דג אמנון ברוטב עגבניות שרי וגמבה
הי יקירה דווקא הנוזלים הם אלה שסופגים את פירוי הלחם ומרככים את הקציצה ולכן לא הייתי מוותרת
On מפרום אפוי
קודם לאפות את החציל עם ספריי שמן אחרת הוא לא יחזיק
On מפרום אפוי
בהחלט
On מפרום אפוי
בגדול זה תבשיל חצילים אז קצת בעייתי. ניתן להחליף לתפוחי אדמה אבל אז זה תבשיל אחר
On תבשיל גרונות הודו עם חצילים וחומוס
בהחלט
On מיני פיצות
תודה יקירה
On לובוש/מאפה גבינות קריספי
היכן קראת שכתוב 15 יח?
On בייגל סימיט טורקי
אין צורך יקירה, הפטריות והבצל מגירות נוזלים משלהן במהלך הבישול
On תבשיל פרגית ופטריות