
ענת אלישע
המים מוסיפים לחות והנייר כסף מבודד את המים מהג'גחנון. לא צויין כי כמה דרכים להכין, תבחרי מה שאת יותר מתחברת…
On ג’חנון
אני הכי שמחה לשמוע, לבריאות
On בצלים ממולאים חגיגיים
פלפל יבש מתוק, נמכר בכל חנות תבלינים
On מרק שעועית פיקנטי
שקית
On עוגת גזר בחושה
שמן זית
On סלמון בקראסט ירוק
שמחה שאהבת יקירה. עם קצת מאמץ מתקבלת תוצאה טעימה ביותר.
On מטבוחה
הי סימה, אין צורך בהוספת סילאן והרסק הוא חלק מהתיבול, מוסיף לטעם ולמרקם
On חמין עריסה
כן אפשר ואותו המתכון בדיוק רק להוסיף מים לפי הצורך
On פתיתים ונקניקיות בסיר אחד
תודה!! אין בעיה אבלל לכסות גם את סיר הג׳חנון
On ג’חנון
לא לשנות כלום, רק להשגיח שלא חסר מים
On חמין עריסה