
ענת אלישע
זה תלוי בגודל, לי באופן אישי יצאו 13 יח'
On פריקסה
הם מתבשלים במהלך הבישול כך שאין צורך
On טבחה שעועית
להסיר מהמתכון אהובה
On לביבות מחאמר
אין צורך לכסות ופשוט להוסיף תפוחי אדמה למתכון
On מג’דרה
להקפיא מיד לאחר הטבילה בשומשום, לפני ההתפחה האחרונה. וכמובן להתפיח לאחר ההפשרה ואז לאפות כרגיל
On סמבוסק מלבן
כן אפשרי אבל להוסיף אותו באמצע הבישול
On בשר צלי עם ארטישוק ירושלמי
כוס אפייה או כוס חד פעמית חמה
On נאגטס עוף
באורז
On עוף וחיטה צלויים בתנור
איזה כיף!!
On פוטטוס הום מייד
כן לגבי שתי השאלות
On קציצות טוניסאיות