
ענת אלישע
העיקר שראית😍
On ספריבס טלה
שונה לחלוטין יקירה, זה כבר מתכון אחר
On ספריבס טלה
הכוונה היא שאין טעם של קפה שחור שהוא מאוד דומיננטי. מה שכן, הוא מוסיף טעם מיוחד מאוד ורכות לנתח עצמו
On ספריבס טלה
הי יקירה, אפשרי על הגז, על הלהבה הכי נמוכה ולהקפיד לערבב כל חצי שעה
On אסאדו וטלה בריבת בצל
בהחלט
On בשר צלי עם ארטישוק ירושלמי
אפשרי בהחלט ובערך אותו הזמן, פשוט לבדוק אם הבשר יתרכך
On סופריטו אסאדו
לא קריטי
On לביבות מחאמר
לא חובה, עניין של טעם אבל ממליצה לא לוותר עליו
On אצבעות אנטריקוט ברוטב בצלים שזיפים ותפוז
באהבה ענקית
On שניצל עוף ותירס
שמחה לשמוע🥰
On אצבעות אנטריקוט ברוטב בצלים שזיפים ותפוז