
ענת אלישע
פשוט להסיר אותו מהמתכון למרות שלא נשאר טעם של קינמון רק ארומה
On צלי עוף עם פטריות
אפשר בהחלט
On תבשיל בסגנון גולש
להנמיך ללהבה בינונית ולחכות 50 דקות
On תבשיל זנב שור עם חומוס חריף/”קעאווי”
תמרים/צימוקים
On תבשיל אסאדו דלורית ותאנים
מי ברז יעשו את העבודה
On לחמניות באגט
אפשר אבל זה מיותר
On טבחה אפונה וקציצות
תודה רבה יקירה
On עוגת תפוזים ללא ביצים
חלב רגיל, מיץ תפוזים
On עוגת תפוזים ללא ביצים
היות ומדובר בבישול ארוך אין צורך להשרות את החיטה. ואפשרי בהחלט להוסיף ביצים
On חמין מרוקאי קלאסי
בהחלט
On פיצה