
ענת אלישע
אפשרי עם אותה כמות של תיבול
On אסאדו מפורק בבירה וסילאן
בהחלט
On אסאדו מפורק בבירה וסילאן
וואוו מעולה!!
On אסאדו מפורק בבירה וסילאן
זה תלוי בגודל הכדורים שמכינים. וכן אפשר להקפיא
On מאפה גבינות במחבת
כתוב באופן ההכנה
On רוסטביף פיקנייה
פחות מתאים בגלל החום הישיר של הפלטה לסיר הנוזלים יתאדו מהר מדי ומכאן הכל עלול להישרף
On אסאדו ותפוחי אדמה ברוטב סילאן
הסיר של הג'חנון דק מדי ולכן החמין עלול להשרף
On חמין מרוקאי קלאסי
כמה שיותר יותר טוב. מינימום 4-5 שעות
On חמין מרוקאי קלאסי
שוטפים את הביצים ומניחים בסיר ללא בישול מוקדם
On חמין מרוקאי קלאסי
חום סטטי עדיף
On אסאדו ותפוחי אדמה ברוטב סילאן