
ענת אלישע
אותו מתכון בדיוק
On לחמניות ארוכות
תודה יקירה, התבשיל לא יוצא חמוץ כך שאין צורך
On גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי
כל בשר לבישול קצר ואפשר גם להסיר מהמתכון זה לא חובה
On בצלים ממולאים חגיגיים
בהחלט כן יקירה. חיטה מצריכה השרייה ארוכה ובמיוחד במקרה הזה היות ומדובר בהכנה יחסית קצרה
On עוף וחיטה צלויים בתנור
יוצאת כמות גדולה וזה גם תלוי בכמות שממלאים בכל סיגר. ממליצה למלא ולקפיא.
On סיגר ממולא בבשר מפורק
כן אין בעיה
On טבחה אפונה וקציצות
להכניס אותם לסיר זה מוסיף המון לרוטב
On בצלים ממולאים חגיגיים
מינימום זמן להשרייה הוא 4 שעות אחרת החיטה לא תתבשל
On עוף וחיטה צלויים בתנור
שתיים מלאות
On חריימה
ממליצה בחום להצטייד בכוס מדידה , אפייה זה מדוייק לא בערך
On רולדות שמרים במילוי שוקולד וחלווה