
ענת אלישע
לא ממליצה
On בשר צלי עם ארטישוק ירושלמי
אני לא מרתיחה את העוף, טיגון שלו בסיר יספיק
On טבית/חמין עיראקי
אני יודעת שממלאים עם קורקבנים קצוצים (מורתחים ומבושלים קודם) ואורז ונכון תופרים עם חוט ומחט
On טבית/חמין עיראקי
לבריאות
On טבית/חמין עיראקי
לצערי לא חייב בורגול דק והוא נמכר בכל הסופרים
On קובה בורגול מטוגנת
נכון
On חמין עריסה
פשוט להניח על הפלטה מכניסת שבת ולוודא שיש מספיק נוזלים (בגלל החום הישיר של הפלטה) והכי חשוב לכסות את הסיר…
On חמין מרוקאי קלאסי
פחות מומלץ יקירה בגלל סוג הבורגול
On קובה בורגול מטוגנת
כן אין בעיה
On טבית/חמין עיראקי
בהחלט
On בשר צלי עם ארטישוק ירושלמי