
ענת אלישע
תודה רבה על מילים מרגשות וחמות💕
On עוף ותפוחי אדמה ברוטב תפוזים וריבת משמש
בצק פילו מוכן יעשה את העבודה
On בורקס בשר ומגולד
אני עובדת עם ידיים משומנות. להתחיל מהמרכז בתנועות סיבוביות כלפי חוץ וגם אם מקרע זה בסדר
On בורקס בשר ומגולד
אכן כן יקירה, זה בצק פילו ביתי
On בורקס בשר ומגולד
בטח אין בעיה
On מגולגלות תמרים ופיסטוק
לא סופרת לעולם עוגיות אבל יכולה לומר שיוצאת כמות מכובדת
On עוגיות אלפחורס
בלי מכסה יקירה
On עוף ותפוחי אדמה ברוטב תפוזים וריבת משמש
אין בעיה אבל הכי טוב להקפיא ואז לאפות
On בורקס טורקי במילוי מנגולד וגבינות
הבנת מדוייק וכל זה בהנחה שהטאבון שלך מצופה אבן בחלק הפנימי כך שהוא יכול לאגור חום שבו בעצם מבשלים את…
On אסאדו וטלה בריבת בצל
בהחלט כן
On חלות קורנפלור