
ענת אלישע
תבנית תנור סטנדרטית
On פוקאפיצה
אפילו מומלץ
On מרק ירקות
ראשית לעבוד על להבה נמוכה ושנית זה יכול להיות בגלל הסיר. ממליצה בחום להצטייד בסירים עם תחתית עבה לפיזור מחום…
On צלי עוף עם פטריות
ממליצה יותר על בצק פיצה מוכן
On מקלות שום ופרמז’ן
כרובית קפואה פחות ממליצה היות והיא כבר מבושלת ולא תעמוד בזמן בישול ארוך וכן, אפשר עם שריר (מספר 8) או…
On קדירת בשר וכרובית
אפשרי בהחלט, ניתן לעבוד מיד ולחלק לכדורים פשוט זמן ההתפחה מתארך בגלל שהבצק קר
On חלות בציפוי שומשום
מאוד מסודר יחד עם זאת לפעמים יכול להיות שינויים בגלל סוג קמח, פשוט להוסיף מעט מים כל פעם עד שמגיעים…
On מאפה גבינות במחבת
אפשר עם בצק פיצה מוכן
On מקלות שום ופרמז’ן
גם בסמטי יעבוד אין בעיה
On פלפלים ממולאים
אין צורך
On עוף ותפוחי אדמה ברוטב תפוזים וריבת משמש