
ענת אלישע
אני הכי שמחה לשמוע, תודה רבה!
On תבשיל עוף, פול ירוק וארטישוק
אפשרי בהחלט אבל להוסיף קישוא מגורד דק, סחוט מנוזלים וביצה לעיסה
On קציצות ברוטב שומר וסלרי
בטח שתתאים וגם אם תימס אז החגיגה כפולה
On סופריטו אסאדו
סויה רגילה עם כף סילאן טבעי
On כנפיים בסגנון הום פרייז
חום עליון תחתון ללא טורבו
On צלי כתף עם פתיתים
להבה גבוהה מידי ככל הנראה ומחבת עם תחתית דקה! ממליצה לכסות את הבלילה עם ניילון נצמד בין לבין ואפשרות נוספת…
On ב’ריר/חרינגו
אפשר לוותר ולהוסיף כף סוכר חום כהה
On קציצות ברוטב חצילים ונענע
סטח רק ממליצה לבשל את הבשר קודם ולהשתמש בציר שלו כנוזל
On קציצות ברוטב חצילים ונענע
כל ירק אחר שאוהבים
On תבשיל בשר עם לפת
הכי שמחה לשמוע
On תבשיל בשר עם לפת