
ענת אלישע
חג שמח יקירה
On טנזיה
הבנת מצוין. שעה ו 20 על 100 מעלות ואחכ על 250 מעלות עד מידת עשייה רצוייה
On רוסטביף אנטריקוט
קוטר 26
On לחמניות שום ועשבי תיבול ממולאות במוצרלה
תודה רבה אהובה
On פרנה ללא לישה
הי, במקרה של פלטה ממליצה להכניס סיר בתוך סיר ואני אסביר איך. לוקחים סיר גדול וממלאים חצי ממנו במים. מכניסים…
On ג’חנון
רגיל, חום עליון תחתון
On אסאדו וטלה בריבת בצל
בטח אין בעיה
On סופריטו אסאדו
תודה רבה!
On מטבוחה
להסיר מהמתכון את הפול והארטישוק ובמקום להוסיף ארטישוק ירושלמי
On תבשיל עוף, פול ירוק וארטישוק
זה כבר מתכון אחר, אעלה בקרוב
On תבשיל עוף, פול ירוק וארטישוק