
ענת אלישע
הי יקירה, המלח נועד לאפייה סביב תפוחי האדמה לא כתיבול
On תפוחי אדמה ממולאים סלט טונה
בהחלט כן
On טנזיה
250 מעלות חום סטטי
On פיתות במחבת
מוסיפים יקירה, ערכתי את המתכון
On שווארמה ביתית ותפוחי אדמה אפויים
צנוברים לא יכולים להחליף מנגולד, אפשר תרד במקום
On בורקס בשר ומגולד
לא חובה
On פסטה שמנת פטריות
בטח, פיקנטיות תמיד מקפיצה
On עוף ותפוחי אדמה ברוטב תפוזים וריבת משמש
אין סיבה שלא
On פילה עוף ברוטב קארי אדום
רבע שעה מרגע יציאת סילון הלחץ
On מרק גריסים
כן אין בעיה
On עוף צלוי ומג’דרה בתבנית אחת