הבטחתי מטעמים לשבועות והנה הם מתחילים לזרום..
תשמרו לכם את המתכון כי אתם הולכים להתמכר!!!
את השבלולים אפיתי התבניות האמייל המושלמות של , יש לכם קוד קופון 10% הנחה על כל האתר וגם עליהן , ANAT10 שמתי לכם קישור בסטורי.. הנה המתכון
המרכיבים:
500 גרם קמח לחם/חלות
כף שטוחה שמרים יבשים
40 גרם חמאה חתוכה לקוביות רכה
כפית סוכר
כף מחוקה מלח
250 מל מים
למילוי:
250 גרם תרד שטוף וקצוץ
150 גרם בולגרית מפוררת
150 גרם גבינת חמד
150 גרם גבינת קצ׳קבל/צהובה
כף קורנפלור
מעט מלח
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר מניחים את כל מרכיבי הבצק ומערבלים במשך כ 7 דקות. יוצרים כדור, מקמחים את הקערה ומניחים בתוכה את הכדור. מכסים ומתפיחים כשעה.
מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי המלית.
מחלקים את הבצקים לשניים. מרדדים למלבן רחב ומורחים שכבה של המלית על כל הבצק. מגלגלים לרולגה ארוכה ומרדדים טיפה בכדי להאריך אותה.
בעזרת סכין/קלף חותכים שבלולים ברוחב 2 סמ, מסדרים במרווחים בתבנית ומכסים במגבת. מתפיחים עוד כחצי שעה.
מחממים תנור ל 200 מעלות.
מורחים בעדינות ביצה ומפזרים מעט שומשום. אופים עד הזהבה.
סרטון הכנה מחכה לכם בקישור:
https://www.instagram.com/reel/COP4U1KngWv/?utm_source=ig_web_copy_link
2 תגובה
שיר אוהד
היי ענת אשמח לדעת באיזה גודל תבנית אפית
ענת אלישע
35*25