ושוב, יום של פגישות, מחפשת מתכון זריז לצהריים..
נכנסתי לסופר, מבט זריז על הבשרים והירקות והופ יש מנה!
את המנה הזו תוכלו להכין עם חזה עוף/פרגיות/סינטה ואפשר גם בלי בשר בכלל.
כלום ושום דבר עבודה ויש לכם מנה הורסת!
המרכיבים:
250 גרם פסטה (איזה סוג שאוהבים)
600 גרם סטייק אנטריקוט חתוך לרצועות דקות.
300 גרם פרחי ברוקולי טריים
2 גזרים קלופים וחתוכים למקלות
2 פלפל צ’ילי אדום פרוסים
2 בצלים ירוקים חתוכים למקטעים
סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
2 שיניי שום מגורדות דק
רטבים:
3 כפות רוטב סויה איכותי
2 כפות סירופ מייפל טבעי
5 כפות סילאן 100% טבעי (פחות מתוק מהרגיל)
מלח לפי טעם
חצי כף קורנפלור
5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2022/03/מוקפץ-זריז-1.jpg)
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2022/03/מוקפץ-זריז-2.jpg)
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מלהיטים מחבת ומוסיפים את השמן ומיד את האנטריקוט.
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2022/03/מוקפץ-זריז-3.jpg)
צורבים משני הצדדים ומוציאים לצלחת.
מוסיפים את הירקות והשום בזה אחר זה ומערבבים בין לבין.
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2022/03/מוקפץ-זריז-4.jpg)
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2022/03/מוקפץ-זריז-5.jpg)
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2022/03/מוקפץ-זריז-6.jpg)
עובדים על להבה גבוהה כל הזמן!
מוסיפים רטבים ומחזירים את רצועות האנטריקוט לסיר.
מערבבים, מוסיפים את הפסטה ואת הקורנפלור ומערבבים שוב.
מביאים לרתיחה כדקה וחצי ובתאבון.
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2022/03/מוקפץ-זריז-8.jpg)
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2022/03/מוקפץ-זריז-9.jpg)
6 תגובה
מירב
היי, באיזו פסטה השתמשת? תודה 🙂
ענת אלישע
פסטה דה צ’קו, נמכרת בעיקר במעדניות ובחלק מהסופרים
רותי אלבז
ענת היקרה💖
הכנתי את המתכון והוא וואוו
טעים ברמות!
תודה על המתכונים 🌸
ענת אלישע
תודה על השיתוף
לימור
מתכון מעולה תודה רבה
חוה
מתכון מעולה!!!!