פסטה ברוטב תרד ועגבניות שרי

זהו, פסח מאחורינו ואפשר לחזור לחגוג עם הפסטה.
הבוקר שוחחתי עם ליאת אחותי , שיחת בוקר שגרתית.. ביקשתי ממנה רעיון לפסטה ברוטב מעניין..
אחרי שנייה בדיוק היא שלפה את הרעיון של פסטה ברוטב תרד שום ועגבניות שרי
וכך בעצם נולדה מנה חדשה קלילה וטעימה.



המרכיבים:
250 גרם פסטה (חצי חבילה)
2.5 כוסות עגבניות שרי חצויות
250 גרם עלי תרד
3 שיניי שום פרוסות
פלפל צ’ילי פרוס לטבעות
1/3 כוס שמן זית
כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
מלח (לפי טעם)
50 גרם גבינת פרמז’ן מגולפת/מגוררת

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
מחממים שמן בסיר ומוסיפים את שיניי השום. מטגנים כדקה.


מוסיפים את עגבניות השרי ומטגנים כ 3-4 דק’.
זה הזמן להוסיף פלפל צ’ילי ותרד. מטגנים אותם יחד עם השאר תוך כדי ערבוב.
מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים כוס ממי בישול הפסטה ולאחר כדקה מוסיפים את הפסטה המבושלת.
מערבבים היטב ומבשלים כ 2 דק’.

מקשטים בגבינת פרמז’ן ובתאבון.


כתיבת תגובה