פילה אמנון ברוטב פסטו בזיליקום

עוד מתכון קליל ופשוט להכנה עם דגש על פרודוקטים טריים!!
החל מהדגים שבעיניי חובה שיהיו טריים בגלל הטעם והמרקם וכמובן טונות של וויטמינים🙌🏻
וממשיכים עם הירקות ורוטב הפסטו (פרווה) הביתי.
בקיצור, מנה של מסעדות ב 10 דק עבודה כמו שאני אוהבת קל קל קל!

המרכיבים:
4-6 יח׳ פילה אמנון ללא עצמות
2 כוסות עגבניות שרי חצויות
5 שיניי שום שלמות
1/3 כוס שמן זית
כפית מלח ים אטלנטי

לפסטו:
כוס דחוסה עלי בזיליקום
2 שיניי שום
3 כפות אגוזי מלך
1/4 כוס שמן זית
קמצוץ מלח

אופן ההכנה:
במעבד מזון מניחים את מרכיבי הפסטו למעט השמן זית ומעבדים למרקם טחון.
מוסיפים שמן זית וטוחנים עוד כדקה.
מחממים תנור ל 200 מעלות טורבו.
יוצקים לתבנית שמן זית ומניחים את שיניי השום, הדגים ועגבניות השרי.
מניחים כף מהפסטו שהכנו על כל מנת דג ומורחים.
את יתרת הפסטו מניחים בין העגבניות והשום.
מפזרים מלח ים אטלנטי ומכסים בנייר אפייה ורדיד אלומניום. מכניסים לתנור לחצי שעה.
מסירים ניירות וצולים עוד כ 10 דקות.

*פרסום ממומן בשיתוף ארגון מגדלי הדגים

1 תגובה

  • לימור
    Posted 17 במאי 2024 16:41 0Likes

    היי, אפשר למרוח עם פסטו קנוי? תודה

כתיבת תגובה