כן נכון היא לא מצטלמת טוב. אבלללל יש בה תפוחים ואגוזים וקינמון והכי חשוב שמכינים אותה בקערה אחת! בלי מיקסר ובלי הפרדות והריח בבית.. מכינה אותה כל שנה והיא הכי מתאימה כקינוח אחרי ארוחת החג כי היא פרווה וזה בכלל בונוס
תשמרו את המתכון הזה, אתם הולכים לברך אותי. מחכה לסטורי שלכם, אתם כבר יודעים שאני נמסה מכם
יאללה למתכון..
המרכיבים:
5 תפוחי עץ ירוקים חמוצים
5 כפות ברנדי/קוניאק/ליקר
כוס וחצי סוכר (300 גרם)
3/4 כוס שמן (180 מל)
2 כפיות מחית וניל/תמצית איכותית
3 ביצים L
2 כוסות קמח תופח (280 גרם)
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
100 גרם צימוקים
2 כפיות קינמון
לציפוי:
3 כפות סוכר חום
כפית קינמון

אופן ההכנה:
מרפדים תבנית קפיץ קוטר 26 בנייר אפיה משומן.
מחממים תנור על 180 מעלות
קולפים וקוצצים את התפוחים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה ומפזרים סוכר חום וקינמון.

אופים כ 50 דקות. ממולץ לבדוק בעזרת קיסם במרכז העוגה שיוצאים פירורים..
מצננים ומנסים להתאפק עד שיגיעו האורחים