חגי תשרי בפתח וזאת הזדמנות מצוינת לרענן את הבלוג בעוד מנת סלמון מנצחת שתגנוב את ההצגה בשולחן ולוקח להכין אותה בדיוק 10 דקות! אז יאללה, שימו טיימר ותבדקו אותי..
המרכיבים:
4-6 נתחי סלמון טריים עם עור.
2 שיניי שום כתושות/קצוצות
3 כפות דבש
2 יח ליים סחוטים או לימון שלם סחוט
כפית מלאה צ׳ילי גרוס
כפית מלח ים אטלנטי/אחר
כף מים
5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 200 מעלות חום סטטי.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
משמנים מעט תבנית ומניחים את נתחי הסלמון כשהעור מופנה כלפי מטה.
מברישים את הסלמון ברוטב ויוצקים את כל מה שנותר מעל הדגים. מעסים היטב.
מכניסי לתנור ללא כיסוי למשך כ 15 דקות.
מפזרים בצל ירוק קצוץ ושומשום שחור/לבן ומחזירים לתנור לעוד 2 דקות.
מגישים לצד אורז לבן.
1 תגובה
מלי
ענת את חברה מקסימה ותמיד סבלנית מקצוענית ברמח אברייך נינוחה ואוזן קשבת.
אוהבת את הפשטות שלך במתכונים המוצלחים ביותר שאפו. תמשיכי רק לעלות ואנחנו נהנה ממך❤️💙💜♥️