נשנושי כנפיים ברוטב מתוק

בשישי האחרון החלטתי לפנק את נועם שלי! אחיות שלה לא היו בשבת בבית והיה לה קצת קשה ואין יותר מנחם ממנה ספיישל שאמא מכינה לילד שלה. מדי פעם אני מקפידה להכין ספיישל לאחד מהילדים וגם לחצי שלי, זה מחמם את הלב של כולם. מיותר לציין שהתבנית נמחקה בשניות.
תכפילו כמויות כי זה מטורף! אה, רגע, תכינו גם מגבונים כי זה גם מלכלך. הנה המתכון באהבה

המרכיבים:
1 קג כנפי עוף

למשרה:
5 בצלים ירוקים חתוכים למקטעים
3 שיניי שום פרוסות
1/2 כוס רוטב צ׳ילי
1/2 כוס רוטב טריאקי
2 כפות סויה
כף סוכר חום כהה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מניחים בקערה את כל מרכיבי המשרה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי טעם (מתוק/מלוח)
מוסיפים את כנפי העוף ומערבבים היטב.
מכסים ומכניסים למקרר למינימום שעה (ככל שהכנפיים יהיו ברוטב כך ייטב)
מחממים תנור ל 200 מעלות.
מעבירים את הכנפיים עם נוזלי המשרה לתבנית ומכסים בנייר אפיה ורדיד אלומניום. מכניסים לתנור וצולים כ- 30 דקות. מסירים את הניירות וצולים עוד כ 25 דקות (מקפידים להפוך מדי פעם)

כתיבת תגובה