מוקפץ נודלס ואנטריקוט

אריאלי ביקש אתמול בערב שאכין לו צוקץ למחרת בצהריים. אבל עם בשר אמא, בשר סטייק.. בכיף עניתי אבל שלא תטעו, הוא אוכל רק את האנטריקוט ומעט נודלס, לא נוגע בירקות בעד שלום. אם תשאלו אותי, סטייק הוא אוהב בכל מקרה ואת הנודלס הוא מאוד אוהב לראות כי המנה צבעונית.. כך או אחרת, הכנסתי אותו איתי למטבח והכנו יחד את המנה, חשבתי שאולי כך יתרצה ויאכל את הירקות. לא עזר אם אתם שואלים.

המרכיבים:
600 גרם סטייק אנטריקוט חתוך לרצועות
כפית קורנפלור
כף רוטב סויה

לרוטב:
פלפל אדום חתוך לקוביות
פלפל צהוב חתוך לקוביות
בצל ירוק קצוץ לטבעות
גזר חתוך למקלות דקים
מקל סלרי קצוץ
חופן נבטים
סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
5 כפות רוטב צ’ילי מתוק
2 כפות מייפל טבעי/סילאן
2 כפות רוטב סויה מתוקה
כף רוטב סויה כהה
כף רוטב סויה רגילה

2 קוביות אטריות נודלס טריות (להשיג בסופרים)/ 3 קוביות נודלס רגיל

אופן ההכנה:
בקערה מניחים את רצועות האנטריקוט, מוסיפים קורנפלור וסויה, מערבבים היטב ומניחים בצד.
בינתיים חותכים את כל הירקות ומכינים את אטריות הנודלס לפי הוראות היצרן.

מחממים כ 5 כפות שמן זית בווק/מחבת וצורבים את נתחי האנטריקוט משני הצדדים.
מוציאים לצלחת ומכניסים לווק את הירקות.
מקפיצים כ 5 דקות.
מוסיפים את כל הרטבים והקורנפלור ומערבבים.
מחזירים את האנטריקוט לסיר ומוסיפים את הנודלס.
מערבבים היטב, מקשטים בבצל ירוק קצוץ ובתאבון.

כתיבת תגובה