מאפינס גבינות וזיתים



הלם, אבל כבר שבוע שני ברציפות שאריאלי הולך לבית הספר
כמו שרובכם מכירים אותו, הילד סרבן אוכל צבעוני!!
אני מכינה לו את המאפינס האלה לארוחת ערב או לארוחת עשר בבית הספר והילד באורות
מאז שהיה קטן , פעם בשבוע יש מאפינס ( בלי זיתים כמובן לסרבן שלי)
5 דקות עבודה ויש לכם את זה.
תוכלו להוסיף תירס במקום הזיתים או גם וגם ואפשר בלי תוספת בכלל, מה שהילדים אוהבים!!


המרכיבים:
3/4 כוס קמח תופח
3 ביצים L
גביע יוגורט קטן 1.5/3% (150 גר)
גביע גבינת שמנת בטעם טבעי ( 5%-30% )
כוס גבינת מוצרלה מגורדת
3 כפות זיתים קצוצים
חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות חום סטטי
משמנים תבנית שקעים בעזרת ספריי שמן
בקערה מניחים את כל המרכיבים למעט רבע כוס מוצרלה מגורדת

לצורך הכנת המאפינס השתמשתי בגבינות של מחלבות גד שאני מאוד אוהבת

מערבבים היטב. בעזרת מצקת ממלאים כל שקע רק 3/4 גובה!

רק עד 3/4 גובה


מפזרים מעט מוצרלה מגורדת מעל כל שקע ומי שאוהב מוסיף שומשום
אופים כ 20-25 דקות או עד הזהבה. מצננים קלות לפני שמחלצים מהשקעים

מגישים לצד ירקות

1 תגובה

  • מרי
    Posted 23 בספטמבר 2022 20:02 0Likes

    מהממת שאת חולה על כל המתכונים הטעימים תודה לך בזכותך המטבח שלי ישתבח תודה שנה טובה מלאה בעשייה

כתיבת תגובה