היי ניסיתי להכין את זה אבל משום מה החרינגו כאילו לא יצא מוכן יצא בואות התייבשה הבלילה אבל ברגע שנדסנו…
On ב’ריר/חרינגו
מה זה חום סטטי?
On צלי כתף עם פתיתים
יש מרכיב שאוכל להחליף איתו את הסויה המתוקה?
On כנפיים בסגנון הום פרייז
ענת כל המתכונים שלך מושלמים באמת!! . חובה לבדוק את הבלוג לפי ההכנות של שבת רציתי לשאול כמה מעלות לשים…
On בייגל ירושלמי
הייי בטטה תתאים פה גם? או שהיא תימס מדי? תודה (:
On סופריטו אסאדו
אז ככה בגלל שממש קר בחוץ וכדי שהבצק יתפח יותר מהר אז אני מכניסה אותו לתנור שחומם קצת לפני וברור…
On חלות של שישי
ואוי. מכינה תחלות עכשיו מתרגשת מאיך שהבצק רך מחכה כבר שיהיה מוכן
On חלות של שישי
אלופה אין לי מילים להויף
On מרק גריסים
מה יכול להחליף סויה מתוקה? רוטב צ'ילי מתוק אולי? או משהו אחר
On אגרול
איזה שמנת? מתוקה(כמה אחוז) או חמוצה(כמה אחוז?) תודה
On עוגיות ריבה פריכות