המנה הזאת נוצרה ממש לפני שעה קלה. כשאני מכינה את הסחוג הזריז שלי מיד עוברות לי מחושבות בראש , מה מכינים איתו היום..
בדיוק חזרתי מהסופר עם סלמון חתיך וטרי כך שהכל התחבר בשניות.
הבסיס של הרוטב הוא הסחוג ההורס שעוטף את הפסטה והסלמון ברכות ובנדיבות.
טעמים פיקנטיים , חמצמצים ובועטים, כל מה שאני אוהבת.
המרכיבים ל 3-4 סועדים:
3 מנות דג סלמון טרי עם העור
כף דבש
כף חרדל דיז’ון גרגירים
3 כפות שמן זית
חצי לימון סחוט
מעט מלח
לפסטה:
חצי חבילת פסטה פפרדלה
3 כפות סחוג זריז שהכנו
חצי לימון סחוט
4 כפות שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את התיבול של הדגים בקערה ומכניסים את נתחי הסלמון למשרה
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2021/10/פסטה-סלמון-1.jpg)
מצפים היטב מכל הצדדים. מחממים מחבת פסים.
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2021/10/פסטה-סלמון-2.jpg)
מניחים את הנתחים כשהעור מופנה כלפי המחבת. צורבים היטב מכל הצדדים!
מידת עשייה לפי בחירתכם.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מכינים את הרוטב:
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2021/10/פסטה-סלמון-3.jpg)
בסיר/ מחבת רחבה מחממים שמן זית ומוסיפים את הסחוג. מוסיפים לימון ומלח.
מערבבים במשך כשתי דקות.
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2021/10/פסטה-סלמון-4.jpg)
מוסיפים כוס ממי בישול הפסטה ומערבבים.
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2021/10/פסטה-סלמון-5.jpg)
מוסיפים את הפסטה ישירות לרוטב ומערבבים בזהירות.
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2021/10/פסטה-סלמון-7.jpg)
![](https://www.anatelisha.co.il/wp-content/uploads/2021/10/פסטה-סלמון-10.jpg)
מפרקים את הסלמון מעל הפסטה ובתאבון.