קציצות בנאטז’ עם טונה

המרכיבים:
4-5 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
2 קופסאות טונה בשמן מסוננות היטב.
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
רבע צרור כוסברה קצוץ
רבע צרור פטרוזיליה קצוץ
רבע צרור שמיר קצוץ
חופן עלי נענע קצוצים
1/2 כוס פירורי לחם
2 ביצים L
כפית מלאה מלח (לפי טעם)
כפית שטוחה כורכום
חצי כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
1/4 כפית קינמון
.
אופן ההכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך מלא.
מסננים ומצננים לחלוטין.
(עובדים עם תפוחי אדמה קרים)
.
מועכים את תפוחי האדמה לפירה גס.
מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים.
.
מחממים שמן לטיגון רדוד.
יוצרים קציצות הדוקות ומאורכות.
מטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
.
הערה חשובה! לא לעבוד עם תפוחי האדמה שהם חמים.
הקציצות עלולות להתפרק בשמן.

כתיבת תגובה