אין לי יותר מדי מה לומר על המתכון הזה חוץ מזה שהוא אחד הטעימים בעולם וכמה שהוא קל להכנה! תכינו את הלחם כי הרוטב.. אמאאאא!
המרכיבים:
6-8 נתחי עוף לבחירתכם
ראש שום קלוף
פלפל אדום חתוך לרצועות
4-5 יח׳ פלפל צ׳ילי יבש
4-5 תפוחי אדמה חתוכים לפלחים
דלורית בינונית קלופה וחתוכה
חבילת עלי מנגולד חתוכה גס
.
תיבול:
1/3 כוס שמן זית/אחר
כף גדושה רסק עגבניות
כף גדושה פפריקה מתוקה
כפית שטוחה כורכום
כפית שטוחה כמון
כף שטוחה מלח (לפי טעם אישי)
כף סילאן טבעי
2 כוסות מים רותחים
.
אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר ומוסיפים את נתחי העוף.
צורבים היטב עד הזהבה עמוקה.
מוסיפים את השום והפלפלים, מטגנים כ 5 דקות ומוסיפים את תפוחי האדמה, הדלורית והמנגולד.
מטגנים את כל המרכיבים יחד כ 10 דקות על להבה בינונית.
מוסיפים תבלינים , רסק עגבניות ומים.
מביאים לרתיחה , מכסים את הסיר ומנמיכים להבה לבינונית נמוכה.
מבשלים כשעה ורבע.
.
מסירים את המכסה ומגבירים להבה.
מצמצמים נוזלים ובתאבון.
